Audycja bardzo ciekawa. Oprócz Romualda, który miał dużo do powiedzenia na temat I FMT, mogliśmy posłuchać wspomnień jednego z pomysłodawców festiwalu - Jacka Nieżychowskiego (co prawda nie na żywo), szczecińskiego fotografa - Zbigniewa Wróblewskiego, który fotografował ten festiwal (kilkanaście fotek znajduje się na stronie Radia Szczecin ) oraz animatora kultury- Wojciecha Hawryszuka.
Była też mowa o reaktywacji szczecińskiego FMT, który będzie nawiązywał do tradycji tych pierwszych festiwali. Będą eliminacje w 10 miastach i finałowy koncert w Szczecinie 22.06.07.
Tyle razy juz byłem wyciety, choc nie wyciąłem niczego, a chetnie bym to zrobił, że zawsze mam obawy.
A tutaj jeszcze szczecińscy medalisci pływacy wchodzili w kolizje. No ale poszło.
Wzruszająca relacja Jacka N. /Very Old Man/
Dzięki za słuchanie.
O rodzaj muzyki nikt nie pytal tych co wiedza lepiej.
A mozna było dobrać bardziej odpowiednio, ale o tym tez decydowaly kobiety.
Nie mam jeszcze nagrania. O ile cos dołozyłem spa to sie cieszę , bo nie pamietam.
Gdyby więcej osób było soba, to by było lepiej, normalniej i krawat by mozna bylo mieć lepiej zapięty.
Romualdzie,
prosiłeś o pomoc w przywróceniu zapisu audycji.
Zatem wlklejam ponownie to, co z czasem "wygasło" - audycja z Kołobrzegu w ramach zlotu. http://www.speedyshare.com/826531960.html