Witajcie! Słyszeliście może o tym festiwalu? Ktoś się może na niego wybiera?
Minął Festiwal Niemen Non Stop w Słupsku...
NOWEJ stronie Festiwalu znalazłem info, iż współorganizatorem jest stowarzyszenie "Nota Anamnesis" z ..?Na
Chętnie dowiedziałbym, gdzie powstało i kogo skupia, ale tego ze strony się nie dowiem
spektakl muzyczny (premiera miał miejsce w Kołobrzegu 1 czerwca 2007 roku) - "CZESŁAW NIEMEN: NOTA ANAMNESIS".
Interpretacje wokalne - Weronika Szypura
Reżyseria i koncepcja oraz prowadzenie - Roman Radoszewski
Aranżacje - Andrzej Kolendo
A teraz pora na podsumowanie: kolega S. doskonale wiedział, że "Nota anamnesis" jest nazwą zastrzeżoną, bo był na zlocie w Kołobrzegu, gdzie dwa lata temu odbyła się premiera tego programu. Więc niech się nie tłumaczy jak smarkacz i nie zasłania sklerozą. Pozostałym jego obrońcom serdecznie dziękuję i gratuluję arbitralnej bezstronnośi i obiektywizmu. Ciąg dalszy w topicu "Pożegnania 2".
Skąd oni mają poznać te utwory? Czy organizatorzy na prośbę będą udostępniać nagrania chętnym?
Kilkoro forumowiczów jest na miejscu, myślę, że zdadzą nam szczegółową relację (...)
Festiwal jeszcze trwa, ale z tego, co usłyszałam dziś przez telefon od Daszy, jest nieźle.
GraCjo
Gdybym chciał TU napisać, czy gdziekolwiek, musiałbym napisać Prawdę Napisać musiałbym również to co jest piękne i to co jest brzydkie jak i to co jest czyste a co jest brudne...
Doszły mnie słuchy, że poziom tegorocznego festiwalu jest dużo wyższy niż w latach poprzednich.