Ciekawa impreza szykuje się w Dream Clubie w Krzywym Domku w Sopocie 28 marca. Można o niej przeczytać na stronie Aktualności Krzywego Domku.
Aktualności Krzywego Domku.Ciekawa impreza szykuje się w Dream Clubie w Krzywym Domku w Sopocie 28 marca. Można o niej przeczytać na stronie
Kilka dni przed imprezą w Krzywym domku - we wtorek 24 marca o godz. 19.00. przy siedzibie dawnego klubu Rudy Kot w Gdańsku (ul. Garncarska 18/20) odbędzie się uroczystość odsłonięcia pamiątkowej tablicy i inauguracja obchodów 50-lecia polskiego rock'n'rolla.
Franciszek Walicki za swoje zasługi otrzymał nagrodę i medal od Prezydenta Gdańska.
tutaj.
W dzisiejszym "Dzienniku Bałtyckim" można zobaczyć duże zdjęcie Niemena w otoczeniu dziewcząt na sopockiej plaży w 1967r. Zdjęcie pochodzi z kolekcji Tadeusza Sklińskiego (str.68 Dyskografii) i prezentowane było w Dream Clubie w zeszłą sobotę. Dariusz Szreter apeluje do czytelników o nadsyłanie wszelkich informacji dotyczących tego zdjęcia i obecnych na nim dziewcząt.
Tylko gdzie podziała się młodsza część naszej społeczności muzycznej?
a chociażby autostopem, żeby spotkać kilku znajomych!
Wstęp niestety tylko na zaproszenia.
Na pewno sobie poradzisz i opowiesz jak było.
Powodzenia!
Bogdanie, dzięki, że we mnie wierzyłeś.
Właśnie zdobyłam wejściówkę na jutrzejszy benefis.
Tort prezentował się pięknie:
No fajnie, że napisałaś z grubsza jak było, tylko zżera mnie ciekawość, jak ten piękny, okolicznościowy tort smakował.
Nie skosztowałaś przypadkiem?
Nie sądziłam, że smak tortu jest dla Ciebie taki ważny. Oczywiście, że skosztowałam. Smakował równie dobrze, jak wyglądał, w końcu zrobiony był przez słynną w Gdyni cukiernię "Delicje".
"Zawesze wolał pozostawać w cieniu. Podczas swojej kariery tylko raz dał się sfotografować z prowadzonym przez siebie zespołem, Breakoutem. (...)"
To wszystko świadczy chyba o niezbyt dobrej znajomości tematu...
Rick Wakeman Przeszłe wydarzenie
Płock Symphonic Orchestra i Vox Juventutis Choir
Poleć to wydarzenie Eksportuj wydarzenie
Niedziela 5 lipca 2009
Korda Niebieski Band
Korda Niebieski Band
Nebeski