Ja Andrzeju na końcu cytowanego zdania dałem znak zapytania - mimo iż mnie nie ciekawi jakim to "chłystkiem" (
to z postu Tadeusza, Moderatorze...) jest ktoś z kim się Panowie nie zgadzają, ale może kogoś ciekawi pisanina na ten temat ???
Nie macie żadnych pytań, nie dręczą Was żadne wątpliwości.
Piszesz, że posty Gasketa najeżone są bzdurami i bełkotem.
Wykaż te bzdury, bo kilka rzeczywiście się znalazło (ostatnia o Walickim, który zainteresował Niemena soulem), ale to że tak powiem
średnia forumowa
Ale już klarowności wywodu kilku Userów piszących rozwlekłe i nie na temat posty mogłoby Gasketowi pozazdrościć, bowiem ten nielubiany zawodnik jest konsekwentny aż do bólu, do namolnego uporu.
O artystach mówi się albo dobrze, albo wcale.
Gdyby tak rzeczywiście było to ankieta, w której Polacy wskazali Dodę jako wokalistkę przewyższającą kunsztem Kiepurę publikowana była w Monitorze Polskim a nie na ostatnich stronach gazet jako kuriozum.
Jeśli nie byłoby tu dozwolone wartościowanie utworów i całych etapów twórczości Niemena to nasz Admin opublikowałby obowiązujące rankingi płyt i utworów i powiesił tabliczkę:
tylko dla fanów i tylko pozytywne opinie.
Takich rankingów tu jednak nie ma, więc można tworzyć własne, gdzie końcowe miejsca też są do obsadzenia...
I można uzasadniać : czemu w twórczości Niemena coś komuś się nie podoba.
Natomiast niekoniecznie wszyscy muszą
przyznać, że coś było słabsze, gorsze- tak jak tego chciałby Gasket - bo
de gustibus non disputandum .
A tego z kolei Gasket nie rozumie, wpychając się z otwieraczem do umysłu we wszystkich topicach ...
Marny widok przed tym forum ?