wyszukiwarka nie dziala -
Fatal error: Only variables can be passed by reference in /home/users/dsier/public_html/Niemen/forum/search.php on line 260
-
czy byloby mozliwe zrobienie ankiety z trzema mozliwymi odpowiedziami?
mam na mysli ankiete to tematu - ulubiona plyta
wypisac kilkanascie tytulow i umozliwic kazdemu zaznaczenie trzech ulubionych plyt...
gasket
-
od paru dni mam czasowe problemy z wejsciem na server
connection times out - albo - no server venco
bardzo dlugo tez trwa otwarcie tematu albo odpisanie na pw
pozdrowienia-gasket
Szanowny Panie Administratorze,
zwracam się do Pana z prośbą o pomoc.
Bardzo się staram ale nie wyciska mi się polska literka ż tzn. takie z' z kreseczką nad z.
Używam Red Hata pod Linuxem.
Z góry dziękuję za wskazówki i informacje.
Jest to bardzo ważne, bo za chwilę Tadeusz się będzie rzucał, że nic nie rozumie i znowu popsuje całą dyskusję...
Serdecznie pozdrawiam i oczekuję na odzew,
tzw. gasket
Ktos sie musial znowu wlamac na Forum, bo na dole strony zostawil reklamowke:
lasso.pl - Komentuj i oceniaj aukcje internetowe z portali Allegro, Aukcje24, eBay, FreeArt, Kiermasz, Sprzedam, Świstak, Wszystko.
Moze to ostatnio zarejestrowany fan Erhabastardder8...???
Ja również od paru dni mam problem z wejściem na forum, zazwyczaj wyświetla się komunikat :"critical error".
1. Problemy z bazą danych faktycznie powtarzają się ostatnio dosyć regularnie. Niestety sam nie mogę nic na to poradzić, postaram się poprosić administratora o interwencję... Podejrzewam, że któryś z wielu serwisów które są zainstalowane na serwerze Venco zbytnio monopolizuje sobie dostęp do bazy danych i zabiera wszystkie dostępne połączenia. Gdy się to zdarza nie zostaje nic innego niż po prostu cierpliwie poczekać...
Być może za pewien czas przeniosę serwis na inny komputer i problem się sam rozwiąże.
2. lasso.pl - wybaczcie, Lasso to serwis który niedawno napisałem i staram się trochę pomóc w jego rozreklamowaniu. Link do serwisu na różnych innych stronach poprawia jego "pozycję" w Googlach, dlatego pozwoliłem sobie dodać go też na tej stronie. Nie jest chyba zbyt nachalny tam na samym dole - zamiescilem go parę tygodni temu i dopiero teraz ktoś zauważył :)
DS
Wyszukiwarka niestety w dalszym ciagu nie dziala... Nawet gdy wrzucimy haslo "Niemen" to niczego nie moze znalezc...
Potwierdzam podobne problemy.
Zatem przyczyna nie leży po stronie usterek naszych komputerów.
Co z tym diablikiem zrobić?
Czyżby to również sprawa (G)?