(...) Wyczuwam poza forumowe plotkowania i intrygi na pw !
Nie ma potrzeby gubić się w domysłach...
Prezentuję wszystkie znalezione w PW moje opinie o Gaskecie, jakie napisałem w ciągu ostatniego miesiąca :
Dziś o propozycji tematu : Refluksje Gasketa Tak mi się napisało .. w tfurczym szale
12 II Myślę, że ten gasket to advokat diaboli -jest taki ktoś w procesach prawa kanonicznego
12 II Chyba nie jestem w stanie porozumieć się z Nim w żadnej kwestii. Nie mam za złe, że tu pisze- wręcz przeciwnie.
Ale wcina się czasem elaboratami w sympatyczne dyskusje burząc przyjazny klimat forum.
Ta historyjka jest wyjątkowo sympatyczna, ale myślę że czegoś jeszcze nie chce nam powiedzieć. Tym razem nalegał nie będę.
8 II Ja w tematach przez gasketa założonych nie będę pisał.
5 II (Ogólnie o forach internetowych- ale myślałem oczywiście o Gaskecie i Stachu )
Jeśli ktoś (na innym forum) notorycznie psuje atmosferę - wylatuje na miesiąc albo na zawsze.
A tu przy braku zainteresowania mamy coraz mniej prawdziwych miłośników tej Muzyki a coraz więcej ludzi, z którymi nie chce się zawierać znajomości.
2 II za cały komentarz o dwóch postach o Wyrobku Gas - zatwardziały postownik ...
29 I Za bolącą porażkę uważam nie tyle wyskoki Stacha, czy irytujące prowokacje Gasketa na drugim biegunie tego forum ...
To przede wszystkim apatia milczącej Większości - i tu trudno znaleźć jakiś środek zaradczy.
Proponuję jakoś spróbować zaradzić kryzysowej sytuacji i poprosić każdego, kto w tej ankiecie uzyska przynajmniej 3 głosy, aby wykorzystał swój urlop od forum do końca I kwartału (tj.do końca marca).
Co Wy na to ?
Zacytuję wyjątkowo sensowny apel mojego faworyta w tej ankiecie - Gasketa :
Na koniec chciałem zaapelować do "milczków".
Odezwijcie się !
Ale nie zawracajcie głowy przez innych.
Czy ktoś to weźmie sobie do serca...?
Głosowanie trwa tylko 7 dni. Każdy User ma 1 głos.