Niemen Aerolit

Archiwum forum fanów Czesława Niemena

Czy wiesz o tym, że

Komentarze dotyczące działania forum i nieoficjalnej strony Czesława Niemena. Opinie, uwagi, sugestie...

Z wątku "Poznańskie Brzmienia" i problem z Markovitzem 2008-06-08 Markovitz 10 164
Markovitz
2008-06-08 10:51:57
Sorry, ale profesora- niedojdy nie mogłem nazwać tłukiem ... On jednak coś rozumie. Tłuk nie rozumie.

A do kompletu dodam, że utajnienie poznańskiej imprezy było decyzją towarzystwa wzajemnej adoracji.
ratajczak bogdan
2008-06-08 10:52:19
Proszę o ostrą reakcję, to co wypisuje ostatnio Markovitz jest nie do przyjęcia. :shock:
Możemy się ze sobą nie zgadzać, ale odzywki i epitety rzucane coraz częściej przez Markovitza są już prawie rodem z rynsztoka.
Wstyd!!!

(.)
Tadeusz
2008-06-08 10:55:00
Edytowany 1 raz(y), ostatnio 2008-06-08 10:55:00 przez Tadeusz
Nie wiem kto i w jakim celu skasował post Markovitza, w którym używał wobec mnie rynsztokowych określeń, ale niezależnie od tego domagam się stanowczej reakcji wobec Markovitza.
Darek Sieradzki
2008-06-08 10:57:10
A może tak przestaniecie zaśmiecać wątki? Skoro macie jakiś problem dotyczący forum, to piszcie o nim w odpowiednim miejscu: w podforum "Czy wiesz o tym, że".

Posty skasowałem ja, bo są NIE NA TEMAT.

DS
ratajczak bogdan
2008-06-08 10:59:23
Kolejny "kwiatki" z teki Markovitza.

MarkovitzSorry, ale profesora- niedojdy nie mogłem nazwać tłukiem ... On jednak coś rozumie.

A do kompletu dodam, że utajnienie poznańskiej imprezy było niezmiernie głupią decyzją towarzystwa wzajemnej adoracji.

Dalej obrażanie personalne Tadeusza, nazywanie profesorów niedojdami, głupotą "decyzje", jakich nie było, a szanowanych ludzi (Piotra, Krzysztofa), "wkręcanie" w kręgi towarzystw wzajemnej adoracji.
Po co to wszystko?

(.)
Tadeusz
2008-06-08 11:04:30
Darek napisał;

Posty skasowałem ja, bo są NIE NA TEMAT

A szkoda, bo był tam jeden rynsztokowy zwrocik, ale kasując je tylko, bez wyciągnięcia konsekwencji wobec Markovitza, dałeś mu przyzwolenie na używanie owego zwrociku i jeszcze kilku innych.
Dziwi mnie mocno, że osobniki o stadionowej mentalności mają tutaj względy.

2008-06-08 11:14:03
TadeuszDarek napisał;

Posty skasowałem ja, bo są NIE NA TEMAT

A szkoda, bo był tam jeden rynsztokowy zwrocik, ale kasując je tylko, bez wyciągnięcia konsekwencji wobec Markovitza, dałeś mu przyzwolenie na używanie owego zwrociku i jeszcze kilku innych.
Dziwi mnie mocno, że osobniki o stadionowej mentalności mają tutaj względy.

Następnym razem po prostu zgłoś problem do moderatorów, zamiast pomagać winowajcy dalej zaśmiecać wątek.

A do Marka: sorry, ale tymczasem (powiedzmy na 2 tygodnie) Twoje listy będą akceptowane przez moderatorów przed opublikowaniem ich na forum.

DS
ratajczak bogdan
2008-06-08 11:34:07
Edytowany 1 raz(y), ostatnio 2008-06-08 11:34:07 przez ratajczak bogdan
Darek Sieradzki
A do Marka: sorry, ale tymczasem (powiedzmy na 2 tygodnie) Twoje listy będą akceptowane przez moderatorów przed opublikowaniem ich na forum.
DS

Dziękuję Darku za taką reakcję.
Jedno małe ale... Markovitz nie byłby sobą, gdyby na odchodne nie napisał :

Proszę, aby przez dwa tygodnie żaden tłuk nie wywoływał mnie do odpowiedzi ...
[/i]

Tadeuszu, a wracając do meritum, które Markovitz w typowy dla siebie sposób storpedował, mam pytanie, czy jest jakaś dokumentacja dźwiękowa "Poznańskich Brzmień" np. duetu Jarka z Piotrem?

(.)
Tadeusz
2008-06-08 11:36:35
Niestety, nie ma takiego zapisu, a szkoda, bo było to bardzo symatyczne :)
Ale przenieśmy to do wątku zasadniczego.
ratajczak bogdan
2008-06-08 12:31:56
TadeuszNiestety, nie ma takiego zapisu, a szkoda, bo było to bardzo symatyczne :)

Jak wiem jest to wersja oficjalna, a naprawdę...

(.)
Tadeusz
2008-06-08 12:54:05
Bogdan napisał:
Jak wiem jest to wersja oficjalna, a naprawdę...

Obie wersje brzmią jenakowo (dwie w jednej, albo jedna w dwóch :D )
Przejdź na: główną stronę z listą forów | listę wpisów z Czy wiesz o tym, że | górę strony