Kochani - z okazji zbliżających się Świąt składam wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze życzenia spędzenia ich w przesympatycznej, rodzinnej atmosferze, a w Nowym Roku życzę Wam spełnienia marzeń, planów, zamierzeń i wielu uśmiechów w każdym dniu.
Życzę Wszystkim świątecznego ciepła i wielu błogosławieństw Bożej Dzieciny.
Wszystkim Wszystkiego Najlepszego .
W imieniu swoim oraz zespołu Skaldowie życzę Wam spokojnych, rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
..Dobrego Nowego Roku -napisał Markovitz
A oto "moje " podsumowanie minionego roku ,...:
"KOSMOKUS" hokus pokus/marokus kosmokus/i/krotochwilne/formułki/chytrowytrawnych/graczy/wracają znów/od marzeń/przez powyborcze/trelepeerele/do nieobliczalnych/zdarzeń/a wszystko przez kufelek/przy piwomocnym/luda bezmyśleniu/wyniesiony/na przywódcę/-mały lechelekt/cóż da/prócz kija do pracy/którym to ociemniałe/plemię/znów Wisłę sobie/pozawraca/i choć nie dobrze.../dobrze że nie miałem/zbędnej chwili na fatygę/na komentarz uliczny/że nie wdałem się/w kolejny targ/ni w spór publiczny/dopiero teraz/do mnie pusty śmiech/dociera/za jakie grzechy/mamyż tak się/poniewierać?/wypatrywałem tyle lat/ojczyzny/niepospolicie sprawiedliwej/gdzież teraz ją zobaczyć?/bezkształtne słowa/cisną się na struny/nie chcę już śpiewać/bom zdolny jeszcze gorzej/bliżnich obsobaczyć. CZESŁAW NIEMEN 14 pażdziernika 2001.
Niech Boże Dziecie ma nas wszystkich w swojej opiece teraz i przez cały kolejny rok.
Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła
i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność
życzy Maciek
Wszystkim tym, do których nie dotrą moje osobiste życzenia, składam je w tym miejscu.
Zdrowia i spełnienia, radości i zadowolenia, miłości z wzajemnością w Boże Narodzenie i na cały przyszły 2010 rok.
Bogdan
(**)
Wielkanoc 2010 r.
Niech Zmartwychstały Pan Błogosławi nam Polakom, nam zebranym tu wokół Czesława Niemena i naszej ukochanej Ojczyźnie, Polsce.
Pogody i radości świątecznej życzę Wszystkim. A.M.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2013 życzy Jurek