Z wielką przyjemnością i równie wielkim wzruszeniem wysłuchałam wczoraj audycji p. Kleszcza w Radio Bis.Szczególnych wzruszeń dostarczyły mi rozmowy z Mistrzem,zawierające wiele ważnych i mądrych przesłań.To dobrze,że są jeszcze ludzie,którzy robią takie programy,a nie idą w komercję,jak niektórzy redaktorzy,w tym również p.Gaszyński.
Już cieszę się na następną audycję za miesiąc.
Ewa.
P.S.
Może ktoś opowie jak było na wczorajszym spotkaniu na Elektoralnej.
Bardzo mi smutno,że tak to wyglądało.W podobnym,niewesołym tonie jest wczorajszy artykuł z Rzeczpospolitej:"Zmarnowany rok bez Niemena".Ewa.
Ja też słuchałam do samego końca,na szczęście mogłam w dzień odespać.Niestety,wszystkiego nie udało mi się nagrać,nie wiedziałam,że audycja potrwa aż 6 godzin.Również pozdrawiam.
Ewa.
P.S.
Twoja audycja też mi się podobała.
Wielu z nas nagrywa audycje - jedni na magnetofony, inni na minidyski, ja nagrywam bezpośrednio na komputer, wykorzystując wspaniały program do nagrywania autorstwa naszego admina Darka Sieradzkiego. Kochani - ustawiam, co ma nagrać i następnego dnia, wypoczęty, wyspany, przesłuchuję. Tym, co nie chcą zarywać nocy, proponuję przymiarkę do takiego rozwiązania.
To faktycznie najlepsze rozwiązanie,tylko nie wiem skąd wziąć taki program.
Ewa
Dziękuję.Mam nadzieję,że poradzę sobie z jego obsługą.
Ewa
Wszystkim polecam - to programowalny wspaniały cyfrofon. Nagrywa w audio, może nagrywać również w mp3. Maksymalna długość nagrywanego jednego pliku u mnie wynosi 1,5 godziny. Jeżeli jest zaprogramowanych kilka plików do nagrania, nagrywa jeden po drugim, jedynie ze stratą czasową ułamka sekundy w ciągłości nagrania. Coś wspaniałego. Gdyby były jakieś pytania, to proszę do Darka - z pewnością nikomu wyjaśnień nie odmówi.