Ja sam z tego niewiele rozumiem. Gdybym nawet podjął się wyjaśnienia jakiejś kwestii, np. co to są pacze, to musiałbym się posłużyć innymi mało czytelnymi dla „przeciętnego” człowieka hasłami. Jeżeli chcesz Tadeuszu przystępnych i kompetentnych wyjaśnień, to proś o nie gasketa lub angura. Podejrzewam, że mają odpowiednią wiedzę na ten temat. Możesz też „wygooglać” pewne definicje .
Przyznam, że szczegóły zastosowania tego urządzenia niezbyt mnie interesują i nie są mi potrzebne. Techniczne sprawy to nie dla mnie.
Jednak przynajmniej ogólne informacje należy zbierać.
Gdzie jak nie tu, na Stronie Niemena powinno się gromadzić wiedzę (nie szkodzi, że czasem nazbyt specjalistyczną) związaną z najważniejszym dla nas artystą. Niniejsza Strona powinna być czymś w rodzaju skarbnicy wszelkiej wiedzy na temat Niemena. Gdzieś-kiedyś-komuś może te nasze zapiski się przydadzą, może nawet nie będzie musiał szukać dalej…, może pobudzą do czegoś wielkiego, pokierują na właściwą ścieżkę, pozwolą spotkać się z przeznaczeniem.... Kto wie, pomarzyć zawsze można
Przynajmniej ja tak to rozumiem, tak do tego podchodzę.
Zaglądam czasem na inne fora gnany nagłą chęcią zgłębienia jakiejś kwestii. I często nie znajduję tam nawet wzmianki na interesujący mnie temat.
Na tym Forum jest inaczej.
Jeżeli coś jest niejasne, to najczęściej staramy się wypełniać białe plamy.
Jeszcze ich trochę zostało…