Drodzy przyjaciele, mam dla was dobrą wiadomość. Otóż udało mi się załatwić serwer ftp specjalnie na potrzeby tego forum. Narazie jest to 500MB, ale jeśli będzie za mało, to myślę, że da się załatwić więcej miejsca. Ponieważ kilku uczestników forum deklarowało posiadanie i chęć udostępnienia jakiś mało znanych nagrań i koncertów pana Czesława Niemena, a nie każdy może zrobić to przez Sharing The Groove, więc pomyślałem, że coś takiego może być dobrym pomysłem. Serwer ma szybki upload, download nie jest może bardzo imponujący, ale właściciel serwera powiedział, że "bedzie rewelacyjny za jakis miesiac", więc bądźmy dobrej myśli. Chyba narazie najlepiej ściągać wieczorem i w nocy.
Jego adres to adamu.ezn.edu.pl , login: adamu , hasło: Czesiu123
Myślę, że nie muszę chyba mówić, że udostępniamy tylko materiały legalne
Na początek umieszczę (właśnie się uploadują) "Potencjometry" w formacie *.flac (próbowałem konwertować na *.wav, bo myślałem (o naiwny!), że zajmie mniej, a tu mi wyskoczyło 420MB -chyba, że coś,jak zwykle,zrobiłem nie tak jak trzeba )
No cóż, to tyle. Czekam na Wasz odzew. Mam szczerą nadzieję, że moja inicjatywa na coś się przyda. Dalej, moi drodzy, serwer czeka na wasze skarby !!
Jego adres to adamu.ezn.edu.pl , login: adamu , hasło: Czesiu123
Myślę, że nie muszę chyba mówić, że udostępniamy tylko materiały legalne
Na początek umieszczę (właśnie się uploadują) "Potencjometry" w formacie *.flac (próbowałem konwertować na *.wav, bo myślałem (o naiwny!), że zajmie mniej, a tu mi wyskoczyło 420MB -chyba, że coś,jak zwykle,zrobiłem nie tak jak trzeba )
No cóż, to tyle. Czekam na Wasz odzew. Mam szczerą nadzieję, że moja inicjatywa na coś się przyda. Dalej, moi drodzy, serwer czeka na wasze skarby !!