stan.i.slaw N.AE. pisze:
ED do tej pory byłeś poza wszelką "podejrzliwością",byłeś jedynym,który mnie przywitał i..
.w tej chwili mnie usuwasz z forum jak mogłeś ?
Nikt Stanisławie nie usuwa Cię z forum ! Jednak mam dość, że więcej na nim poświęca się uwagi tobie niż jego głównemu bohaterowi. Co więcej piszesz jedno, a za chwilę sam sobie zaprzeczasz ! Z jednej strony jesteś żołnierzem ( i prawdę powiedziwszy wisi mi, że strzeżesz granicy. Skoro jest to twój zawód to wykonuj go dobrze i nie żądaj od nas podziwu ! ) i piszesz, ze lubisz prosty język, a z drugiej silisz się mądrości, z których wychodzą głupoty ! Naprawdę lepiej jest napisać dwa zdania od siebie niż nieudolnie naśladować CN. Już kilka razy ci powtarzałem, że wcześniej pękniesz niż zostaniesz Niemenem! Co u Niego uchodziło u ciebie jest groteskowe !
Tragiczne jest to, że tak naprawdę masz niewiele do powiedzenia, a i wiedza twoja odnośnie twojego wzoru, przewodnika życiowego, największego poety, wielkiego artysty, prawie Boga jest czasami żenująca. Jak zostajesz na tym przyłapany to przekonujesz, że to ty masz rację. Piszesz o tajemniczych informacjach i ludziach, ale nigdy nie podajesz żadnych konkretów. W związku z powyższym trudno z tobą merytorycznie dyskutować, a szkoda ! Nawet nie jesteś w stanie napisać o festiwalu, który ponoć sam zorganizowałeś :)
Już raz napisałeś, że odchodzisz z forum ( powtarzam nie zauważyłem, by ktoś cię z niego wyrzucał ), ale ponieważ pozostało to bez echa, więc dalej wypisujesz swoje " mądrości ".
W związku z powyższym zadaję ci proste pytanie i oczekuję na nie prostej i rzeczowej odpowiedzi ! I jak sądze nie ja jeden, a mianowicie...
... co sobie Stanisławie zarejestrowałeś ? Czy jest to stowarzyszenie związane z CN ?
Już sobie wyobrażam co naopowiadałeś Pani MN na nasz temat ! Wcześniej, czy później to wyjdzie, więc proszę w imieniu wszystkich o wyczerpującą odpowiedź. W innym wypadku uznam, że naszych granic broni śmierdzący tchórz !!!
Ja rozumiem, że przypisujesz sobie wszelkie zasługi odnośnie propagowania CN i za wszelką cenę próbujesz wcisnąć się w łaski Pani MN. To twoja sprawa, a mnie nic do tego, ale uważam, że organizowanie różnego rodzaju festiwali CN jest bezsensowne, kiedy w sklepie nie można kupić Jego nagrań. Zresztą wcześniej, czy później umierają one śmiercią naturalną i za chwilę nikt o nich nie pamięta. Dla samych uczestników poza kasą są tylko kolejnym konkursem, na którym można się pokazać. Najlepszy dowód jak o nim było głośno i jak wiele relacji z niego można przeczytać w prasie. Ale w sumie dobrze, że zrobiłeś coś pożytecznego.
Kończę, ale przypominam Stanisławie padły tu pytania i oczekuję na nie odpowiedzi !