Rzeczywiście ważne słowa padły z ust Redaktora Kleszcza (na cześć którego Hołdys "przechrzcił" mnie nawet na '
pana Włodzimierza'

), choć -szczerze mówiąc- pan Włodek miał tak wiele nam do powiedzenia, iż sensowniejsza byłaby chyba odrębna rozmowa z Nim (poświęcona np. Nowej Tradycji) niż sam udział w debacie.
Już na jej początku dowiedziałem się , że zabraknie czasu na fragmenty muzyczne z archiwum w tym na
Strange is this World, który miałem nadzieję zaanonsować .
Jednak tak bardzo nie ubolewam z tego powodu, bo dzięki tej decyzji realizatorów mogę w tym miejscu szczególnie serdecznie pozdrowić i podziękować za tel. udział Jerzemu Wydrzyckiemu i Maciejowi Świtalskiemu, który jako głos całego pokolenia pięknie upomniał się o niewydane dotąd płyty

-a. Wprawdzie wcześniej T. Skliński w rozmowie ze Zb.Hołdysem również mówił trochę o płytach wydawanych za granicami Polski, ale mimo moich próśb już o Forum zapomniał powiedzieć . Nie podał też konkretnej daty wydania książki ("niebawem").
Wniosek wypływa taki , że jeśli tylko będzie okazja , to Tę Stronę musi zaprezentować Jej Twórca - Darek. Za Duża to Sprawa, żeby było o niej cicho

, bo z innych głosów wynikało, że Ludzie chcą do Nas dotrzeć.