GraCja pisze:
Jeśli poczułeś się przeze mnie urażony, to poczuj się całkowicie przeproszony

Nie, to ja przepraszam ! Obserwuję to wszystko co dzieje się w naszym państwie i szlag mnie trafia ! W imię dziwnie pojętej kultury pozwalamy na fałszowanie historii i stawianie kretyńskich pomników. Sami milczymy bo przecież należy uszanować, należy współczuć, dać czas i inne bzdury ! Tylko, że kiedy się obudzimy... to może się okazać, że jest już za późno ! Podobnie jest z CN, panie N. obrażają nas przy każdej okazji, obiecują, zwodzą i nic nie robią !
Sam od wielu lat pomagam wydawać płyty jednej z grup z lat 60-tych i wiem, że nie jest to prosta sprawa. Nie będę się powtarzać i pisać, że TVP i PR mają starych artystów gdzieś !
Nie będę pisać, że duże koncerny płytowe uzależniły od siebie dziennikarzy, którzy decydują o muzyce, itp., itd. Nie oszukujmy się, że można dziś odbudować popularność nagrań N ! Jest to niemożliwe bo starzy fani odchodzą, a na nowych przy takiej polityce TVP i PR oraz pań N. nie ma szans !!! Możemy się poklepywać po plecach ( w 10 osób na tym forum ) i udawać, ze dopóki my pamiętamy to... i inne bzdury !
Wszystko przemija, więc przeminął CN i inni z lat 60-tych i 70-tych. Ktoś powie, ale przecież na zachodzie do dziś The Beatles... owszem, tylko że tam zawsze była inna kultura i zawsze było miejsce dla tych artystów oraz wznowienia ich płyt.
Naprawdę nie mam pretensji do pań N., że nie wydają niemenowskich materiałów, ale niech nie opowiadają, że chcą to robić i tylko garstka fanów im przeszkadza

To czysta głupota ! Jestem pewny, że za kilka lat pani N. będzie płakać w gazetach, że zupełnie zapomniano jej genialnego męża i będą tacy, którzy będą jej współczuć i nikt nie będzie już pamiętać, że to jest wyłącznie jej wina !