StachPostanowiłem zrezygnowac z forum Niemen . (...)Postanowiłem również nie informowac o II Festiwalu Młodych Talentów NIEMEN NON STOP. ani też o działalności stowarzyszenia PRO CULTURA......
Stach ...ale to nikogo nie obchodzi ,prawda ?
PRAWDA
Mysle ze Stach ma racje. Jesli forumowicze wykazuja male zainteresowanie to nie powinno sie o niczym informowac
Chciałem równiez zwrocic sie do wszystkich piszacych o programach w telewizji w forum Cztery ściany świata, zeby juz tego nie robili. Przeciez czy kiedykolwiek ktos Wam za to dziekuje
, a potem jak nieraz sie pojawią ze 2-3 komentarze na ten temat to wszystko.
Prosze tez zeby nie pisac tam o zadnych artykulach w prasie, a takze audycjach radiowych. Szczegolnie Ty Piotrze nie pisz nam juz wiecej o "Lp" w radio Emanus. I takze mam prosbe do Eda, zeby nie informowal o zlocie - tam tez male zainteresownie.
Sam tez nie bede informował o programach i artykułach (ostatnio jedynie Ewa uzupelnila moja wiadomosc o filmie stroną z jego opisem - a pozostali zupelnie nie sa zainteresowani
).
Mam tez takie drobne przemyslenie: internet wlasciwie jest pewnym novum - trudno wymagac zeby wszyscy od razu zrozumieli ze wlasnie dzieki niemu mozemy szybko i latwo przesylac informacje. Sama idea forum polega na tym zeby sie w tym miejscu dzielic informacjami, wymieniac poglady. Nie wszyscy widac to rozumieja...Prawdziwą szkodą jednak jest to, ze nawet wydawalo by sie po nabyciu pewnych doswiadczen, okazuje sie ze nauka "poszla w las"
Dobrze wiemy co bylo ostatnio:
http://www.venco.com.pl/~dsier/Niemen/f ... &start=105 - zreszta mozna poczytac caly temat o I Festiwalu w Slupsku i samemu sie przekonac ile z 12 stron bylo o festiwalu o ile o tym czy pisac czy nie...
Jak jednak juz wspomnialem - nauka w lesie - a my znowu bedziemy mieli szopke (wiadomo o tym juz w dwoch podforach - a to zapewne nie koniec
):
StachPostanowiłem zrezygnowac z forum Niemen . Przeniosłem się na ...ale to nikogo nie obchodzi ,prawda ?Postanowiłem również nie informowac o II Festiwalu Młodych Talentów NIEMEN NON STOP. ani też o działalności stowarzyszenia PRO CULTURA......-oficjalnie oświadczam ,że jedynie AKTON i MIgaweczka na p/w. napewno otrzymają info. Tu (na forum )już jest zbyt moderowo,adminowo i ...cenzurowo ! Ewa miała rację.! Pozdrawiam Cię i co złego ...to nie ja.
StachPanie Darku dziękuję za dotychczasową możliwośc korzystania z forum NIEMEN.Życzę sukcesów w pracy zawodowej i na ...łonie prywatnym.Nieznośny Stach. :dziękuję również:Andrzejowi Mrozowi,Szach,rajowi,Migaweczce,Capricornowi,AKTONOWI,Ewie,Mackowi,Edowi. i kropka nikomu więcej.Pozostałym życzę szmpańskiej zabawy w "Ciuciubabkę"
Pytam sie tylko po co zakladac temat: Stowarzyszenie PRO CULTURA NON STOP, zeby w nastepnym poscie napisac to co powyzej
Czy przypadkiem gdzies tez nie bylo wspomniane, ze stowarzyszenie ma w statucie propagowanie twórczości -a? Jesli tak to proponuje poprawke - przynajmniej artykulu mowiacego o szerzeniu twórczosci za posrednictwem internetu - inaczej działalnosc bedzie niezgodna ze statutem.
Markovitz
(...)życzę powodzenia w działalności stowarzyszenia i w pracy nad nową stroną
Dołączam sie do życzen Markovitza.
Markovitz
(...) nie bardzo wierzę, że będzie to wieczna rozłąka z forum...
Ale tez mam nadzieje ze Jego wiara legnie w gruzach
.
Jak nie chcesz pisac Stachu o FMT to nie pisz - Twoja sprawa.
Prosze tylko: nie pisz o tym, ze nie bedziesz pisal.
Daleko Ci do Piotra Starzyńskiego, oj daleko...