Co się dzieje?
Wielu aktywnych dawniej forumowiczów ucichło. Ostatnio przoduje tylko Ewa i Markovitz. Czyżby Gasket miał rację, pisząc w dzien zaduszny, że wielu z forumowiczów nie napisze już zadnego postu, a my nawet nie wiemy i nigdy się nie dowiemy który z nas odszedł.
Proponuję wielkie sprawdzanie obecnośi. Odzywajcie się kolejno !
A jednak słychać tylko ciszę...... milczenia.
Myślę, że są pewnie gdzieś, gdzieś.... obok nas, mimo.......mimo tej ciszy.
Nie zastanawiałem się nad tym, ale nagle spostrzegłem, że aktywnych jest najwyżej dziesięciu forumowiczów. Reszta napisała po dwa posty i ślad po nich zaginął.
Czy przypadkiem nie jest to zwiastun zmierzchu tego FORUM?Zastanawiam się co trzeba zrobic ,aby pobudzic ludzi do aktywnmośi. Reklamuję to forum wśród moich znajomych, ale nic to nie daje, bo wszyscy mają drewniane ucha. Mślę, że jakiś redaktor muzyczny może wspomniec o naszym forum w telewizji lub radiu. Tylko skąd wziąc takiego redaktora ?
bywam, zyje, czytam, nasluchuje,
pozdrawiam
-
jestem - jestem - tylko caly otumaniony gleboka jesienia - nic mi sie nie chce - nawet postow wysylac - pewnie wszyscy tak w apatie popadli
dla zabicia tego stanu kupie wielki tv - tylko nie chce mi sie jechac do sklepu
moze w lecie nadrobie stracone godziny niepisania na forum
"Mało nas, mało nas..." to taka dziecięca piosneczka...
...ja też jeszcze jestem !
Kameralne forum,
myslę że warto napisać do pisma Teraz Rock o tym że istnieje to forum. Co wy o tym sądzicie ?
Ja również zgłaszam swą obecność szkoda tylko, że ftp jest już nieaktywne.
Dwustu osiemnastu zarejestrowanych, a siedmiu piszących!
Niezły wynik! Ciekawe jak jest na innych stronach dyskusyjnych, np SBB. Tu Gasket może coś powiedzieć.
Drogi Edzie, zorganizowałeś świetnie zlot, to może też uda Ci się zagrzać do aktywności nowych, tych którzy byli na zlocie a na forum nie udzielają się.
Zawsze musi być ktoś, kogo się czepiają. Tym razem padło na ciebie, Edzie.
No cóż, jak się ma autorytet, i w prasie wymieniają, to trzeba się liczyć z tym, że ktoś może się przyczepić
...owszem, nie muszą ..lecz "Wszystkiemu jest winna ludzka ...bufonada i pustka duchowa."