No i właśnie, marazm okrutny ! Cisza opanowała nasze forum , i tylko trzech aktywnych ciągnie ten wóz, choc wcale nie jest przeładowany. Lenistwo, czy niemoc intelektualna, czy też może meteopatia sprawiają , że gdy otwieram któryś z rozdziałów forum, to "z kwitkiem" go zamykam?Bo cisza ...
Czy Czesław już zamilkł w Waszych umysłach i w Waszej wyobrażni ?
Popieram Tadeusza. Gdyby tak przewertować dokładnie forum to pewno znalazłoby się parę „rzeczy”, które mogłyby znaleźć miejsce w temacie : "W poszukiwaniu źródła”.
Rozszerzyłbym przy okazji formułę o inne rodzaje publikacji, np. wywiady (również poza prasowe), fragmenty książek itp.
Przeglądając starą prasę znalazłem w "Synkopa"-22/1971 rok w dziale -nasze rozmowy wywiad D.Michalskiego z Cz.Niemenem.Czekam na odblokowanie "W poszukiwaniu źródła"...
Znając wartość tekstu, który syganlizuje mój poprzednik, apeluję do Moderatora aby zrobił wyjątek i umieścił ten artykuł w podforum " W poszukiwaniu źródła". Jeżeli wcześniej mógł coś podobnego zrobić Tadeusz , to czemu nie capricorn ?
Pozdrawiam
Tadeusz umieścił swój post w innym podforum (zapewne "Muzyko moja"), a do "W poszukiwaniu źródła" przeniosłem go ja.
I proponuję, żeby tak właśnie się to działo: jeśli ktokolwiek ma chęć przepisać jakiś ciekawy artykuł ze starej prasy i zachęcić do dyskusji na jego temat, niech zrobi to w forum "Muzyko moja", najchętniej zachowując formę jaką stosowałem ja (temat postu, formatowanie). A ja wątek przeniosę tam gdzie trzeba.
A dlaczego nie dać go najpierw administracji do oceny, która zadecyduje czy ew. umieścić go w podforum z artykułami ? Trudno jest stworzyć jeden sensowny temat dla dłuższego tekstu bogatego w róznorodne zagadnienia.