Markovitz
2005-05-16 10:33:45
Edytowany 13 raz(y), ostatnio 2005-05-16 10:33:45 przez Markovitz
To temat wiecznie zielony-dla Młodzieży młodszej i Tej starszej Każdy ma przecież jakąś ulubioną piosenkę IEMENA, która kojarzy się nam z różnymi życiowymi zdarzeniami . Tu jest miejsce, aby podzielić się swoimi przeżyciami i uzasadnić swój wybór.
Ulubionych piosenek może być więcej ! Im więcej tym lepiej- Admin się z pewnością ...
Wypadałoby zacząć od konkretnego tytułu- będzie to piosenka z ostatniej płyty, którą po raz pierwszy usłyszałem zza kulis, na koncercie (wtedy jeszcze w wersji instrumentalnej).
A było tak: w odpowiedzi na okrzyki :"Czesiek graj!"
rzekł : "Dobra, zaraz Wam przy...
Więc jak się nazywa ta piosenka i jaki kiedyś miała tytuł *
Piszcie śmiało o swoich ulubionych piosenkach, pieśniach i przeżyciach z nimi związanych.
PS Zaszalałem ! [/b]13 razy zmieniałem swój post (chciałem reaktywować ankietę, ale byłem na to za słaby i mnie trochę poniosło... :wink: ).
Ulubionych piosenek może być więcej ! Im więcej tym lepiej- Admin się z pewnością ...
Wypadałoby zacząć od konkretnego tytułu- będzie to piosenka z ostatniej płyty, którą po raz pierwszy usłyszałem zza kulis, na koncercie (wtedy jeszcze w wersji instrumentalnej).
A było tak: w odpowiedzi na okrzyki :"Czesiek graj!"
rzekł : "Dobra, zaraz Wam przy...
Więc jak się nazywa ta piosenka i jaki kiedyś miała tytuł *
Piszcie śmiało o swoich ulubionych piosenkach, pieśniach i przeżyciach z nimi związanych.
PS Zaszalałem ! [/b]13 razy zmieniałem swój post (chciałem reaktywować ankietę, ale byłem na to za słaby i mnie trochę poniosło... :wink: ).