no gdzie ?
usunięcie kilku - zgoda.
Ale dlaczego zaraz wszystkie??? czy inni miłośnicy Niemena mają podobny problem?
usunięcie kilku - zgoda.
Ale dlaczego zaraz wszystkie???
Naprawdę przykro mi to pisać, ale na razie Twoje posty nic mądrego tu nie wnoszą.
No to jest bezczelne pani Ewo! nie ch mi pani nie wmawia , że reszta postów zniknęła sama z okazji haloween! post do blackmoona o boxach i nagraniach koncertowych????? tylko trzy? jeszcze ten o tytule Potencjometrów i dwa o plagiacie??
..proszę nie kasować mi postów. jak coś nie odpowiada , to dać znać na pw to wyedytuje się co porzeba.
ostrzeżenia to można wysyłać jak jest regulamin albo coś
co tu robią gratulacje o illości wysłanych postów??
co tu robią gratulacje o illości wysłanych postów??
a gdzie są moje posty? założyłem temat i przepadł
gruba gruba przesada!! Niemen miał pare super piosenek i byl showmanem i gwiazdą! do ascety to mu było tak daleko jak piechotą na księżyc! "kto jeszcze tak sie modli? jaki inny asceta????"w skórzanej kurtce i spodniach w butach na obcasach , w peruce , jakieś apaszki cimne okulary , "a kapello"? widzieliscie jego zdjęcia! rozszedł sie z pierwszą żoną dla kariery. Nie wiecie??
nienen mial fajne piosenki ,pierwsza klasa lecz wmawianie ludziom takich filozofii to przesada i madness
:shock:
na pw dostałem list z pogróżkami!
:shock:
co tu jest grane??????
Rozumiem, że ktoś może z ważnych dla siebie i innych względów usunąć ten, czy inny post. Ale usuwanie wszystkich swoich postów z całego tematu odczytuję jako próbę zniekształcenia przebiegu dyskusji.
Słuchajcie,nie obruszajcie się aż tak bardzo na słowa Rutka.Dla mnie też "Nim przyjdzie wiosna"to już nie to samo co "Bema pamieci"czy "Com uczynił".I to wcale nie jest,jak sądzę,pogląd odosobniony.Też do końca nie przepadam za Niemenem elektronicznym.
Ed właśnie dostał ode mnie ostrzeżenie za takie nagminne praktyki.
jakiś Ed (?) skasował swoje posty i Ewa się gniewa. ale jak mi kasowała to wszystko był o cacy!! ot la donna mobile! kto zrozumie rozum kobiety????
post o tytule 41 potencjometrów był ok!! Twoje posty były takie.. nieprzemyślane.
Mówiąc chłoptaś, popełniłem komplement !
Tadek nie gniewaj się ! Nic do ciebie nie mam. mnie atakuje taki jeden to się bronię! moje prawo Mówiąc chłoptaś, popełniłem komplement !
Gdzie moje posty znowu ???? ten o głupim liście do żony Niemena i inne ???