Piotr Starzyński
2008-02-27 11:22:02
Edytowany 1 raz(y), ostatnio 2008-02-27 11:22:02 przez Piotr Starzyński
Niniejszym informuję , że 26.02.08 o g.17.29 otrzymałem maila, w którym zostałem powiadomiony, iż mogę prowadzić audycję autorską o CZESłAWIE NIEMENIE w środy g.23:30 – 23:55 - emisja co tydzień.
Audycja będzie nagrywana i odtwarzana.
Wraz z jesienną ramówką programową terminy być może ulegną zmianie.
Mam pomysły na tytuł, ale jeszcze się zastanawiam.
W ogóle chcę WAS prosić o pomoc w realizowaniu tej audycji- chcę, aby była ona OTWARTA dla każdego, czekam na Wasze pomysły.
Być może, że jeśli zechcecie, będę prezentował poglądy Wasze- poszczególne felietony, artykuły, wypowiedzi itp.
Dana osoba, która przesłałaby ciekawe propozycje byłaby niejako ...autorem którejś z audycji.
Jeszcze raz podkreślam- na razie główną moją koncepcją tej audycji jest jej OTWARTOŚĆ na wszelkie ciekawe (moim zdaniem ) propozycje
O pomysły, sugestie itp. proszę głównie na PW.( tam też do niektórych z Was będę się zwracać indywidualnie).
W piątek idę na pierwsze nagranie!
Dzięki za wszelkie przejawy Waszej życzliwości dla mojego pomysłu i ...gratulacje.
Po-zdrowie-nia serdeczne
Audycja będzie nagrywana i odtwarzana.
Wraz z jesienną ramówką programową terminy być może ulegną zmianie.
Mam pomysły na tytuł, ale jeszcze się zastanawiam.
W ogóle chcę WAS prosić o pomoc w realizowaniu tej audycji- chcę, aby była ona OTWARTA dla każdego, czekam na Wasze pomysły.
Być może, że jeśli zechcecie, będę prezentował poglądy Wasze- poszczególne felietony, artykuły, wypowiedzi itp.
Dana osoba, która przesłałaby ciekawe propozycje byłaby niejako ...autorem którejś z audycji.
Jeszcze raz podkreślam- na razie główną moją koncepcją tej audycji jest jej OTWARTOŚĆ na wszelkie ciekawe (moim zdaniem ) propozycje
O pomysły, sugestie itp. proszę głównie na PW.( tam też do niektórych z Was będę się zwracać indywidualnie).
W piątek idę na pierwsze nagranie!
Dzięki za wszelkie przejawy Waszej życzliwości dla mojego pomysłu i ...gratulacje.
Po-zdrowie-nia serdeczne